جهانی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مجموع تسهیلات مصوب برای این تعداد واحد تولیدی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که انتظار میرود بانکهای عامل با توجه به قرار گرفتن در ماههای پایانی سال، در سریعترین زمان ممکن نسبت به بررسی و پرداخت تسهیلات اقدام کنند.
وی افزود: تعداد ۱۲ درخواست تسهیلات طرح صنعتی و واحد تولیدی در آخرین نشست کارگروه تسهیلات رونق تولید استان اردبیل مطرح شد که با مجموع تسهیلات درخواستی ۱۵۵ میلیارد ریال به تصویب رسید.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل همچنین از متقاضیان واجد شرایط خواست تا از سایر روشهای نوین تامین مالی که در سال جاری از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت دنبال میشود، برای تمهید منابع مورد نیاز بویژه نقدینگی و سرمایه در گردش استفاده نمایند.
وی با اشاره به طرح گام بیان کرد: برای واحدهای صنعتی در قالب این طرح امکان خرید اعتباری مواد اولیه در سررسیدهای یک تا ۹ ماه فراهم میشود.
۵۸۶ واحد صنعتی و تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری با ظرفیت اشتغال ۹ هزار نفر در مناطق مختلف استان اردبیل وجود دارد که ۴۶۰ واحد فعال هستند و ۱۲۶ واحد نیز به دلیل مسائلی مانند اختلاف شرکا، افزایش قیمت مواد اولیه، تامین سرمایه در گردش، بهروز نبودن فناوری تولید یا تامین مواد اولیه راکد و از چرخه تولید خارج شده بودند.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، از این میان بیش از ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی از ابتدای سال جاری تاکنون فعال شده و به چرخه تولید بازگشتند.
علیاصغر مونسان اظهار داشت: براساس معیارهای تعیینشده و روند بررسی شهرهای گردشگری کشور، شهر اردبیل به عنوان نخستین شهر گردشگری کشور ارزیابی شده است.
وی افزود: طرح ارزیابی شهرهای گردشگری بر اساس استانداردهای جهانی گردآوری و تهیه شده است که بر مبنای آن، شهرها در چندین سطح درجهبندی میشوند و در این راستا اردبیل به عنوان نخستین شهر ارزیابی شد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به آغاز طرح بررسی و ارزیابی شهرهای گردشگری ایران بیان کرد: همه شهرهای گردشگری کشور بر اساس این طرح و معیارهای تعیینشده ارزیابی میشوند و لوح مورد نظر به آنها اعطا خواهد شد.
ارژنگ عزیزی ظهر امروز در یازدهمین جلسه تیم بازرسی سازمان خصوصیسازی کشور در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار داشت: هیئت مدیره جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تا یک هفته آینده معرفی میشود و نهایت تلاش تیم بازرسی بر این است که هیئت مدیره جدید در آغاز بکار از لحاظ تامین نیازمندیهای شرکت و منابع مالی با مشکل مواجه نباشد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از خرید و تامین به موقع نهادههای دامی مورد نیاز واحدهای دامپروری از محل واردات برای تکمیل زنجیره غذایی افزود: خوشبختانه تعهدات مربوط به برداشت محصولات و کشتهای پاییزه برابر تقویم زراعی انجام شد و تیم بازرسی سازمان خصوصیسازی نیز بر این موضوع نظارت داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل بیان کرد: از زمان ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان و انجام مراحل نهایی طی احکامی بازرسان ویژه از سوی رئیس سازمان خصوصیسازی کشور در کشت و صنعت حضور یافتند و بر تمای امور مربوطیه این شرکت نظارت کامل دارند.
عزیزی با بیان اینکه حفظ مشتریان و تامین نقدینگی مورد نیاز برای کشت و صنعت ضرورت دارد، افزود: این شرکت باید بخشی از محصولات خود را به فروش برساند ولی در عین حال مدیران شرکت موظف به هماهنگی با تیم بازرسی شدهاند و به منظور پیشگیری از هرگونه شائبه بارگیری و حمل محصولات و کالاها در بازه زمانی 8 صبح تا 17 عصر انجام میشود.
گفتنی است قبل از این جلسه، عزیزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل و نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اعضای تیم بازرسی ویژه سازمان خصوصیسازی کشور از واحدهای مختلف دامپروری و مزارع کشت پاییزه گندم و کلزا بازدید کردند.